ceturtdiena, 2013. gada 19. septembris

Atvērto durvju dienas JC Kaņieris

Kur vēl labāk var uzzināt visus jaunumus un sastapt lieliskus cilvēkus
kā atvērtajās durvju dienās?! :))

Embedded image permalink
25-tie supervaroņi
19.09. Kaņierī bija atvērto durvju diena, kur radošie jaunieši strādāja grupās un dalījās ar savām idejām. Sākumā katram darboties gribētajam vajadzēja piereģistrēties, kur pēc kontaktinformācijas aizpildīšanas saņēmām krāsainu lentīti.Taču tas vēl nebija viss!! Mums vajadzēja atklāt savu superspēju un pat par to pastāstīt visu dalībnieku acu priekšā! Taču par to mēs ieguvām krāsainus supervaroņu apmetņus.^^
Pēc tam sekoja pasākuma atklāšanas runas un dalīšanās grupās pēc lentīšu krāsām, kopumā bija trīs komandas - sarkanā, oranžā un zilā. :)) Grupām vajadzēja izdomāt savas cilts nosaukumu, tradīcijas un raksturīgākās iezīmes. Katra komanda prezentēja savu cilti, taču priekšnesuma laikā nedrīkstēja sarunāties, un pārējam komandām vajadzēja izdomāt, ko viņi parādījuši.
"Lašu" un "Viļņu" duelis
Otrajā daļā darboņi sadalījās jaunās komandās, kur bija jāizdomā saistībā ar jūras tēmu, kas ir "mirdzošs jaunietis". Katra komanda izdomāja savu jūras būtni un to prezentēja. Bija dzirdamas visdažādākās idejas, sākot ar Sūkli Bobu un beidzot ar nogrimušiem pirātu kuģiem. Taču pēc balsojuma par labākajām idejām tika atzītas versijas par "lašiem" un "viļņiem". Pēc sīvām cīņām tomēr uzvarēja "laši"! Tātad, "mirdzoši jaunieši" ir kā laši! :))
Noslēgumā visi varēja baudīt kliņģeri un pasmieties par amizantajiem atgadījumiem dienas laikā. ^^
Raibie atvērto durvju dienu apmeklētāji

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru