trešdiena, 2013. gada 18. septembris

Septembris - Jauniešu mēnesis!

Laipni lūgti!!
Arī šogad septembris tiek pasludināts par Jauniešu mēnesi, un tā ietvaros 14. un 15. septembrī, Mangaļsalā, pirmo reizi norisinājās īsts piedzīvojums jaunatnes organizāciju aktīvistiem.

Tās bija saliedēšanas sporta spēles, kurās piedalījās daudz jauniešu no dažādām organizācijām. Arī no mūsu pašu Skolēnu domes tajā piedalījās trīs meitenes, kuras cīnījās kā "zvēri", un godam aizstāvēja mūsu pašpārvaldes godu.

Šajās divās dienās organizāciju jaunieši gatavoja dažādus aizraujošus priekšnesumus, dziedāja pie ugunskura, nakts melnumā devās pārbaudījumu trasē un kopīgi pildīja dažādus netradicionālus saliedēšanās uzdevumus.
Kā  būt santehniķim ar "ļoti labiem" līdzekļiem?

Pasākums bija patiešām izdevies, jo, lai gan pūta vējš un pēdas kņudināja aukstais jūras ūdens, krāmējot somas atpakaļceļam uz mājām, nemaz tā īsti projām braukt negribējās. Gribējās vēl pavadīt vismaz nedēļu kopā ar aktraktīvajiem (un nu jau saliedētajiem) jauniešiem, doties vēlas nakts pārbaudījumos, vārīt kopīgu zupu un skaļi dziedāt latviešu dziesmas "Elvisa Preslija" pavadībā.




Noskaties, kā mums gāja: http://www.jauniesumenesis.lv/pasakums/4 !^^
Visi iesaistās zupas vārīšanā. :))
dsc-3274.jpg (800×537)
Papilduzdevums cilvēkiem, kam nav bail palikt slapjiem :)
 
 Paldies!!! :)))

1 komentārs: