ceturtdiena, 2013. gada 26. septembris

RSD kopsapulce

RSD prezidente Anna Stroža un mūsu pašu
Kārlis (RSD ĀSSAK (Ārējo Sakaru un
Sabiedrisko Attiecību Komitejas) vadītājs).

Cik plašas iespējas mums piedāvā Rīgas Skolēnu Dome (RSD)! Gan seminārus, gan pasākumus, konkursus u.c. izglītojošas un aizraujošas aktivitātes.

Tādēļ divas reizes gadā notiek RSD kopsapulce, kurā tiek apspriestas padarītās lietas un aplūkots nākamā gada plāns. :))

Arī mūsu prezidentei bija, ko teikt.
Šodien, 26.septembī, Rīgas Domē norisinājās jau 12 RSD kopsapulce, kurā bija vairāk nekā 60 skolēnu pašpārvalžu pārstāvju. Tajā tika apspriests jaunā mācību gada plāns, notikušās pārmaiņas, inovācijas, ievēlēti 2 RSD komiteju vadītāji, kā arī diskutēts par aktuālākajām problēmām, kā piemēram, mazākumtautību skolu pašpārvalžu pasivitāte, pašpārvalžu sadraudzības un pieredzes apmaiņas, informācijas aprites un paaudžu maiņas uzlabošana u.tml.
Par spīti nopietnajai atrašanās vietai un lietišķajai gaisotnei, humors un nelielas aktivitātes piešķīra pasākumam neformālāku pieskaņu un brīvāku atmosfēru. Brīvajā mikrofonā katrs varēja izteikt savu viedokli par apspriežamo tēmu.

Šajā gadā ir ieplānoti pietiekoši daudz interesantu pasākumu, ko nemaz nedrīkst laist garām!
Lieliskas iespējas un fantastiska pieredze! Izmēģini! :)))
Lūk, arī visi skolēnu pašpārvalžu pārstāvji un RSD valde! https://plus.google.com/photos/100031252915886266960/albums/5928032344710741713?

banner=pwahttp://www.youtube.com/watch?v=rBXLmQa9Ho0

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru