pirmdiena, 2014. gada 14. aprīlis

Skolas Padomes sēde

Jūs jau atceraties, kas ir Skolas Padome, vai ne? Un jūs pilnīgi noteikti zināt, ka tai notiek arī sēdes. Tādēļ liekus paskaidrojums neprasa sēde, kas norisinājās 14.aprīļa vakarā. Un kas tad tika nospriests?...

Runājām lielas jo lielas lietas! :)) Ātri pārskrienot pāri jau izrunātajiem skolas remonta plāniem, veikli nonācām pie šīs tikšanās svarīgākā punkta - mācību stundu sadalījuma vidusskolā. Tas ir ārkārtīgi aktuāls jautājums topošajiem vidusskolēniem, jo tika plānots tieši viņu grafiks un mācību programmas. Nolēmām, ka skolēni, kuri izvēlēsies vispārīgo mācību novirzienu varēs apgūt vēl vienu svešvalodu!! Šobrīt risinās diskusijas, vai šī trešā valoda būs spāņu, zviedru vai franču. :)
Vēl nedrīkst piemirst apspriesto un papildināto skolas nākotnes plānu, kurš sola attīstību gan skolēnu darbā, gan macību metodēs, gan skolotāju pieejas daudzveidībā. :)
Skola aug, attīstās un nestāv uz vietas, tā seko līdzi laikam un saviem arvien modernākajiem un tehnoloģiski attīstītākajiem skolēniem, jau laicīgi domājot par to karjeras iespējām un nākotnes perspektīvām. Tālredzīgi un daudzsološi. Aiziet!! :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru