sestdiena, 2014. gada 19. aprīlis

Labo emociju diena 2014 :)))

Hei! Hei! Hei!

Pavasaris rit pilnā sparā! Debesis ir zilas, koki sāk zaļot, cilvēki paliek smaidīgāki! Tāpēc, lai dubultotu prieku, smaidus un košumu rīkojām Labo emociju dienu!


Arī šogad, dodoties uz skolu, bija jāievēro īpašais dresscode - jāvelk kaut kas zaļš/dzeltens vai arī vienkārši košs, lai sev un apkārtējiem priecīgāks prāts. Mūsu SD biedrus varēja atpazīt pēc interesantajām frizūrām, krāsainām zeķēm, štrumbantēm un šortiem. :))

Kā jau katru gadu, visā skolā darbojās dažādas radošās darbnīcas, kā, piemēram, "Mans iedomu draugs", kur, uzzīmētus uz plakāta, varēja sastapt visdažādākos cilvēciņus, "Kliegšana spilvenā", kur varēja izgāzt savas sliktās un nevajadzīgās emocijas, seju apgleznošana, kur lielākā daļa sākumskolas skolēnu pārvērtās par kaķīšiem, "Klasītes", virves vilkšana u.c.


Šajā gadā sanāca arī tā, ka vienā dienā kopā ar "LED" iekrita arī Lieldienu tirdziņš, kurā varēja nopirkt visdažādākās lietas, sākot ar kēksiņiem un dažādām sulām, līdz Lieldienu kartiņām un paštaisītām puķēm. Tāpēc, kamēr skolēni piedalījās darbnīcās vai dejoja, dziedāja un priecājās vestibilā, tikmēr visa skola gardi smaržoja.

Dienas beigās tika apbalvoti košākie, labākie un aktīvākie darbnīcu dalībnieki.

Līdz mācību gada beigām vairs tikai 27 darba dienas!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru