sestdiena, 2013. gada 16. novembris

Seminārs „Publiskais tēls”

Sestdien, 16. novembrī, Kaņierī norisinājās seminārs „Publiskais tēls”. Tur bija pulcējušies 8. – 12. klašu skolēni. Seminārs sākās plkst.10.30, tas ilga līdz plkst. 15.30. Galvenā organizatore bija Baiba Vārna, un semināru vadīja Madara Šmite un Kārlis Pots.
Semināra vadītāji -
Madara Šmite un Kārlis Pots.
Sākoties semināram, visi draudzīgi iepazinās. Katram bija jāiedomājas un jāiztēlojas, kā izskatāmies no malas. Dalījāmies ar savām domām par to, ar ko mums asociējas vārdi „Laimas” saldumi. Tika sniegta lieliska informācija, kā izveidot savu publisko tēlu un to pasniegt. Tur parādīja un ieteica, kā radošāk un interesantāk izveidot reklāmu, profilu twitter kontā un facbook lapā.
Pa grupām spēlē viktorīnu "Latvija" .
Semināram veiksmīgi ritot uz priekšu, beigu daļā notika komandas darbs. Dalībnieki tika sadalīti četrās grupās, kur bija jāizpilda dažādi uzdevumi. Pirmais no uzdevumiem bija, kā uzlabot twitter vai facebook tēlu, izspriežot no dotajām mājas lapām, kā labāk izveidot un ko vispār nevajadzētu likt sava tēla veidošanā. Otrajā uzdevumā bija jāizveido spilgta un ietekmīga RSD kopsapulces reklāma. Semināra noslēgumā notika viktorīna par tēmu „Latvija”.
         
Seminārs bija labi izplānots, tika iegūta noderīga informācija, kuru varēs izmantot ikdienas darbā. Uzdevumos varēja aktīvi iesaistīties visi dalībnieki.



Liels paldies semināra rīkotājiem un veidotājiem!

Kopīgi strādājot un daloties idejām. :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru