trešdiena, 2017. gada 26. aprīlis

Labo emociju diena ! 2017

Attēlu rezultāti vaicājumam “rīgas 25. vidusskola labo emociju diena”


Š.g. 31.martā, mūsu skolā notika ikgadējs pasākums - Labo emociju diena, kuru organizēja Skolēnu pašpārvaldes skolēni.

Visas dienas garumā skolas vestibilā un tās stāvos notika daudzas jautras aktivitātes un spēles. Skolas vestibilā pasākumu vadīja Žans (11.a) un Kristiāna (9.a), par mūzikas un tehnisko nodrošinājumu visa pasākuma garumā atbildēja Māris (11.a), skolas dažādos stāvos aktivitātes vadīja SD jaunieši

Vadītāji bija tērpti atbilstoši dienas "dreskodam", to apģērbos bija sastopami raibi toņi un visneparastākie elementi, kurus ikdienā nesastop neviens! Arī bērni un jaunieši  parūpējās par savu vizuālo tēlu, lai liktu citiem smaidīt.

 Kopā mēs dejojām, dziedājām, piedalījāmies dažādos konkursos, saņēmām dažādas balvas un daudzu ko citu… Un lai gan diena no paša rīta nebija ļoti saulaina, taču smaidi un pozitīvās emocijas, ko izstaroja bērni, noteikti padarīja to siltāku un spožāku.

Man pašam šis pasākums ļoti patika, jo katram bija iespēja pavadīt dienu skolā nedaudz neformālā un jautrā gaisotnē, lai varētu ne tikai mācīties, bet arī uzdejot kādā starpbrīdī kopā ar citiem bērniem. Man bija arī liels prieks visu šo pasākumu organizēt un vadīt, jo tas bija ļoti jautri un neaizmirstami :) 

Pasākums noteikti bija izdevies, un nākotnē Labo emociju diena un arī citi pasākumi, kurus gatavo Skolēnu pašpārvalde būs vēl labāki un interesantāki!



Paldies visiem par piedalīšanos! :)

Attēlu rezultāti vaicājumam “rīgas 25. vidusskola labo emociju diena”

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru