trešdiena, 2016. gada 16. novembris

Muzikālais konkurss „Popiela” 3.-8.klašu skolēniem 14.10.16.




Pasākuma mērķis bija veicināt skolēnos vēlmi apgūt svešvalodas, veicināt radošumu, pilnveidot skatuves un prezentēšanas prasmes un prasmi sadarboties.


Pasākumu Karjeras nedēļas 2016 ietvaros organizēja svešvalodu skolotāji, bet mēs skolēnu pašpārvalde palīdzējām to novadīt: sagatavojām zāli konkursam, žūrijā no paspārvales bija Sandis Kallions un Kristiāna Gorlova, pasākumu vadīja Kristiāna Maliņa un Gregors Lasenbergs, un visus mūs iesildīja lieliskais Aigars Višņevskis, atbildīgie pie skaņu aparatūras bija            Māris Cimermanis un Žans Matjuškovs. Pēc konkursa visi varēja izdancoties diskotēkā.

Konkursa pirmajā daļā uzstājās 3.-4. klašu skolēni ar 12 priekšnesumiem, otrajā daļā uzstājās 5.-8.klašu skolēni ar 14 priekšnesumiem. Skolēni visus patīkami pārsteidza ar drosmi, radošumu, noformējumu, aktiermākslu, dejotprasmi, prasmi atdarināt un galvenais ar vēlmi piedalīties. Pēc šī pasākuma pat daži vidusskolēni vēlās atjaunot Popielas konkursu visai skolai!

Mums ir liels prieks, ka mūsu skolā mācās tik daudz talantīgu skolēnu! Paldies svešvalodu skolotājiem un arī mums par pasākuma organizēšanu!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru