trešdiena, 2016. gada 16. novembris

Karjeras nedēļa 2016

Karjeras pasākums “Profesiju sīrups” 9.klašu skolēniem



Pasākums tika organizēts Latgales priekšpilsētu skolu 9.klašu skolēniem 19.Oktobrī. To organizēja direktores vietniece un karjeras konsultante Irīda Morozova sadarbībā ar Skolēnu domes brīvprātīgajiem. Artūrs (11.a), Kristiāna un Signe (10.a) vadīja pasākumu, Evelīna Viktorija (11.a) palīdzēja organizatoriski, Aigars (11.a) novadīja iesildīšanās un iepazīšanās daļu, skaņu un bildi nodrošināja Māris un Žans (11.a), Sandis (11.a) pasākuma ievaddaļā izpildīja Steel Panther dziesmu Community Property akustiskā versijā ar ģitāru.

Mūsu skolas komandā bija Kristiāna, Agate, Dženifera, Una, Dana, Amanda.

Pavisam bija 11 komandas no dažādām skolām. Katrai komandai bija jāsagatavo savs mājasdarbs par izvēlēto profesiju, mūsu komandai tika ķīmiķis. Uz pasākumu bija ieradušies 12 profesiju pārstāvji, mums visinteresantāk gāja ar mūziķi, jaunsargu, mārketinga pārstāvi un ugunsdzēsējiem. Šis pasākums dažiem palīdzēja izprast profesiju, kuru viņi vēlētos apgūt, kas jāprot un ko var darīt jau šodien. Pēc pasākuma bijām mazliet noguruši, jo bija daudz informācijas, bet entuziasma pilni.



Liels paldies dežurantiem - 9.b klasei un skolotājai Inesei Mīligai par ciemiņu sagaidīšanu, telpu un cienasta sagatavošanu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru