pirmdiena, 2015. gada 4. maijs

Teambuildings, vēlēšanas un filmu vakars!

Vai šis izskatās pēc mūsu logo? :D

Uhh.. Maijs jau klāt. Līdz mācību gada beigām palicis tik mazs. Tik maz palicis, līdz mūsu SD vairs nebūs esošajā sastāvā.. #asariņa 

Katru jaunu mācību gadu mēs iesākam ar mazliet savādāku SD sastāvu, tāpēc gada beigas ir īstais laiks, lai ar kārtīgu teambuildingu pārbaudītu, cik ļoti esam saliedējušies un iepazinuši viens otru visa gada garumā.

Šajā teambuildingā tikām sadalīti četrās grupās, kuru prasmes tika pārbaudītas gan mēmajā šovā, gan sadarbībā, kad no visas komandas drīkst runāt tikai viens cilvēks, gan kopējā talismana veidošanā, gan piedzīvoto SD notikumu atminēšanā. Teambuildinga noslēgumā mums visiem kopā tika dots uzdevums izveidot SD logo, kuru mēs godam arī centāmies atveidot. :)

Taču ne vienmēr mums prātā ir tikai jautrība, dažreiz vajag pievērsties arī kam nopietnākam, kā, piemēram, jaunā prezidenta vēlēšanām. Šoreiz gan tās bija tikai iekšējās vēlēšanas, kurās mēs izvirzījām, mūsuprāt, labākos kandidātus, kuri pēc dažām nedēļām sacentīsies skolas vēlēšanās, kad visi interesenti tiem varēs uzdot sev interesējošus jautajumus.
Mūsu personīgā kino zāle skolas aktu zālē! :)

Lai notikumiem bagāto dienu pienācīgi noslēgtu, nolēmām rīkot pēdējo filmu vakaru! Pēc iepriekšējā filmu vakara, par labu tika lemts komēdijai, tāpēc tādu arī skatījāmies. Šoreiz tā bija - Džonijs Anglis atgriežas, kuras galvenajā lomā bija visu iemīļotais Rovans Atkinsons jeb Misters Bīns!

Priekšā vēl daži svarīgi pasākumi, bet palikušas vairs tikai, apmēram, 3 darba nedēļas! Vai esat gatavi šim atlikušajam skrējienam?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru