pirmdiena, 2015. gada 27. aprīlis

RSD 14. kongress

Bungu rīboņa un manāms satraukums zālē... RSD jaunais prezidents ir ievēlēts!


Kā jau katru gadu, RSD rīko noslēguma pasākumu par aizejošo mācību gadu un, kā vienmēr, šis pasākums ir notikumu un atmiņu pilns.

24. aprīlī Rīgas SP prezidenti pulcējās Spīķeru koncertzālē uz RSD 14. kongresu. Cilvēku bija manāmi daudz, kā nekā, Rīgas skolu aktīvākie jaunieši. Pasākumu svinīgi atklāja Rīgas Domes izglītības un kultūras departamenta direktors Guntis Helmanis.
Lai Jānis Mellēns (bijušais RSD prezidents) varētu plūstošāk aizvadīt savas pēdējās stundas atbildīgajā amatā, viņš sniedza savu skatījumu par visu mācību gadu - par plusiem un mīnusiem savas vadības laikā.

Arī mēs varējām plūkt uzvaras un uzmanības laurus šajā pasākumā, jo tika apbalvotas aktīvākās skolas RSD ikgadējā pašpārvalžu konkursā.

Esam lieli malači, jo ieguvām apbalvojumu par 

LABĀKO ĀRĒJO TĒLU!


Protams, lielākā pasākuma intriga bija jaunā RSD prezidenta vēlēšanas. Lai jaunieši  gūtu lielāku informāciju un varētu izvēlēties jauno RSD galvu, kandidāti tika pārbaudīti ar dažādiem jautājumiem. Protams, neiztika arī bez muzikāla priekšnesuma, par ko paldies jāsaka Puncuļu brāļiem! 

Un tā arī mēs varam paziņot- 
jaunais RSD prezidents - Toms Reinis no Rīgas 41. vidusskolas!

 Izturību un veiksmi visai jaunievēlētajai valdei! :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru