sestdiena, 2015. gada 18. aprīlis

Labo Emociju Diena 2015! #LED


Woop, Woop!

Klāt gada priecīgākā un pozitīvākā diena mūsu skolā jeb LABO EMOCIJU DIENA! Diena, kad tu vienkārši nevarēji būt bēdīgs, jo visi pārējie apkārt smaidīja, priecājās un piedalījās dažādajos starpstāvu priekos! :)

Apskāvieni, harmonija un mūzika - viss, ko vajag!! :))
Kā jau katru gadu, bija jāievēro īpašs dresscode - apģērbā bija jāiekļauj gaiši zilā, oranžā un rozā krāsa un šoreiz pa skolu varēja staigāt arī čībās, ko parasti nevar izbaudīt ikdienā. Mūsu SD biedrus varēja atpazīt uzreiz. Tie visi bija ģērbušies kā hipiji!

Mazie cīnās!!
Kā jau vienmēr, visā skolā darbojās dažādas darbnīciņas, kā, piemēram, virves vilkšana, "Sajūtu spēle", kur vajadzēja atpazīt maisiņos saliktas lietas, "Dungošana", kur mūzikas pavadījumā vajadzēja dungot tik ilgi, kamēr otrs cilvēks atpazīst, kas tā par dziesmu, seju apgleznošana un daudzi citi. Kā jau visos mūsu skolas šāda tipa pasākumos, tika iesaistīts arī mūsu Autofokusa pulciņš, kura kabinetā varēja nodoties jautrai fotosesijai.

Cīņas krāsojums, lai vecāki mājās neatpazītu! :))

Lai saikne starp skolasbiedriem un mūsu SD būtu ciešāka un viņi justu, ka arī savā veidā ir iesaistījušies LED veidošanā un papildināšanā, caur vietni Twitter varēja "pasūtīt" savu mīļāko dziesmu, kura arī tika atskaņota uz lielajiem skaļruņiem, lai visiem būtu prieks. :)

Šogad pirmo reizi tika rīkots dzejoļu konkurss sākumskolas skolēniem, kur tiem vajadzēja uzrakstīt pozitīvus, iepriecinošus dzejoļus. Labākie un skanīgākie Labo Emociju dienā tika apbalvoti! :)


Vai jūti, cik tuvu ir vasara? 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru