piektdiena, 2015. gada 10. aprīlis

Aerobika? Aerobika!

Sveiks, dārgais lasītāj!
Vai pēc virsraksta var spriest, ar ko mēs bijām aizņemti pēc pavasara brīvlaika? Tieši tā - ar aerobiku! Jo kā gan labāk var iekustināt muskuļus pēc garās ziemas, ja ne ar kārtīgu vingrinājumu devu mūzikas pavadījumā labā draugu kompānijā! :)

Šogad šajā pasākumā tika iesaistītas arī astotās klases un, lai būtu vieglāk vērtēt, vērtēšana tika sadalīta vecuma grupās: 5.- 6. un 7.- 8.klašu grupa. Dažas nedēļas pirms konkursa, dalībniekiem tika iedoti pamatsoļi, kuri bija jāiesaista savā priekšnesumā, lai iegūtu augstāku punktu skaitu. Komandas papildus punktus ieguva arī tad, ja priekšnesumā tika iesaistīti skolotāji, bija aktīvi atbalstītāji un vienots noformējums. Viens no galvenajiem nosacījumiem bija priekšnesumā izmantot latviešu izpildītāju mūziku, ko dalībnieki arī godam pildīja.

Vai TU tā spēj? :o
Šogad "bargajā" žūrijā sēdēja deju un sākumskolas skolotāja Ineta Gleizda, sporta un sākumskolas skolotāja Inese Geķe, direktora vietniece Irīda Morozova un pārstāvji no skolēnu pašpārvaldes.

1.vietas ieguvēji 6.a ar savu skolotāju! :)
1.vietas ieguvēji 7.c! :)

Visi redzētie priekšnesumi bija ārkārtīgi interesanti, radoši un koši, taču beigu beigās tomēr vajadzēja saskaitīt sakrātos punktus un noteikt uzvarētājus! Šogad vietu dalījums bija šāds:

5.-6.klašu grupā:

1.vieta – 6.a klase;
2.vieta – 5.c klase;
3.vieta – 6.b klase;

7.-8.klašu grupā:

1.vieta – 7.c klase;
2.vieta – 8.a klase;
3.vieta – 8.c klase;

Šeit tu vari noskatīties abu grupu priekšnesumus:
5.- 6. klases


7.- 8. klases



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru