svētdiena, 2014. gada 26. oktobris

Iesvētības!

Nedēļa pirms rudens brīvlaika ievieš patīkamu satraukumu visiem un it īpaši 10tajiem, jo klāt ir iesvētību laiks!

Šīs nedēļas ceturdienā testējām vai mūsu jaunie 10tie ir pietiekami nopietni un sagatavoti, lai kļūtu par pilntiesīgiem vidusskolēniem, tādēļ bijām sagatavojuši vairākus pārbaudījumus, kuros varēja redzēt cik drosmīgi, zinoši un saliedēti viņi ir.

^^ Lieliskie 10tie, kas izturēja visus pārbaudījumus! ^^

Pieredzējušie vecākie vidusskolēni! :))
Arī šogad pasākuma "vaininiekiem" visas dienas garumā bija jāģērbjas interesantās, noteiktās tēmās, kuras šogad bija goti, spoku mednieki un āfrikāņu ciltis. Liekas, ka būtu diezgan grūti sameklēt, ko vilkt, piemēram, āfrikāņu ciltīm, taću, kā vienmēr, klases mūs pārsteidza ar savu izdomu un idejām. Šogad pat skolotājas bija pārģērbušās noteiktajās tēmās! Lai būtu interesantāk, arī vecākie vidusskolēni bija pārģērbušies dažādās tēmās.


Garajos starpbrīžos tika pārbaudīta klašu saliedētība dažādās vecāko klašu izdomātās spēlēs un cik labi viņi darbojas visi kopā vienotā komandā.

Pēc stundām 10tie pārējai vidusskolai rādīja izdomātu priekšnesumu, kas atspoguļoja viņu noteiktās tēmas, un gatavojās iesvētību galvenajai daļai, kas pārbaudīja viņu izturību, saliedētību, zināšanas vēsturē, cik labi viņi pazīst mūsu skolas skolotājus, spējas uzticēties citiem, kamēr ir aizsietas acis u.c.
Dienas beigās nogurušie 10tie vēl pēdējo reizi devās uz sporta zāli, kur, stāvot uz ceļiem, deva svinīgo zvērestu, kas padarīja viņus par īsteniem vidusskolēniem!

Esiet sveicināti bariņā!! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru