trešdiena, 2014. gada 26. marts

Prezidentu klubs #2:))

Sveiks, dārgais lasītāj! :)) Vai Tev nešķiet, ka kopš brīlaika ir pagājušas tikai 3 dienas, taču jau trūkst svaigā gaisa? Tieši tādēļ bariņš priecīgu prezidentu 26.martā devās izbraukuma sēdē uz Mežparku! :))


Pēc draudzīgas satikšanās pl.15.00 pie Kongresu nama, varējām ripināties uz Mežaparka estrādi, un ne jau uz Dziesmu svētkiem, bet gan paklausīties LKF (Latvijas Kokrūpniecības fedrācijas) izpilddirektora Kristapa Klausa vērtīgajā stāstījumā par to, kas ir lobijs un kā tas strādā. Noderīgas atziņas, kas prezidentiem deva noderīgu vielu pārdomām. :))

Pēc dižu domu pilnas lekcijas devāmies izstaipīt kājas, aplūkojot izstādi
Iepazīsties - koks! Kurš gan būtu iedomājies, ka koks ir tik daudzpusīgs materiāls? To izmanto gan mašīnbūvē, gan debesskrāpju celtniecībā, gan kuģubūvē, gan... gan..nu pilnīgi VISĀS nozarēs!! :O Koks, lai arī cik jocīgi tas nebūtu, ir nākotnes materiāls! Lielas perspektīvas un stabila nākotne! :))

Kad prezidentus bija aptvērusi koka burvība, bija pienācis laiks arī nelielai pieredzes apmaiņai. 3 skolau pārstāvji  - Ziemeļvalstu ģimnāzijas, Rīgas 13.vidusskolas un Rīgas Zolitūdes ģimnāzjas - pastāstīja, ar ko ir īpašas viņu pašpārvaldes un kā lietas notiek pie viņiem. Ir par ko padomāt! :))

Baudījuši krūzīti karstas tējas un cepumus, varējām doties mājup, pa ceļam noklausoties prezentāciju par skolu pašpārvalžu blogiem. Iepriecinoši bija dzirdēt tieši mūsu SD blogu starp aktīvākajiem (tā tikai turēt!)! :))

Vērtīga pēcpusdiena, viela pārdomām un jaunas idejas - ko vēl vairāk var vēlēties? :)))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru