sestdiena, 2014. gada 8. marts

Ideja + Pasniegšana + Izvērtējums

Tev ir doma, ko nezini, kā īstenot? Kā sevi pasniegt, lai radītu pārliecinošu iespaidu? Kā realizēt savu ideju??? Vai Tevi bieži nomoka šādi jautājumi?...

Tādā gadījumā 8.marta seminārs būtu bijis tieši priekš Tevis!

Šajā fantastiski siltajā un saulainajā pavasara dienā ne tikai dāmas, bet arī kungi bija lieli ieguvēji, pavisam noteiki tie, kuri devas uz Keņieri, lai savu sestdienu pavadītu lieliskā kompānijā, atraktīvu pasniedzēju nodarbībās. :))
Pēc nelielas iesildīšanās atrakcijas varējām sākt mācīties - no visas sirds un ar prieku, patiesi mācīties! :))
Taču, kas gan tas būtu par semināru bez profesionāliem trenerīšiem? Tādēļ mūs apmācīt bija ieradušies 3 dzīvespriecīgi speciālisti - Ieva Garjāne (neformālās izglītības trenere un projektu vadītāja; Valmieras Biznesa un inovāciju inkubators), Māris Resnis (neformālās izglītības treneris; piedzīvojumu organizācija „Lūzumpunkts") un Lauma Žubule (personības, komandu un organizāciju izaugsmes trenere; piedzīvojumu organizācija „Lūzumpunkts").
Pie Ievas jaunieši uzzināja noderīgus padomus, kas saistīti ar sponsoru piesaisti. Atcerieties, jums jāpanāk, ka sponsoram vajag JŪS, nevis jums sponsoru! Pārliecība, entuziasms, kreatīva ideja, labs stāsts un sponsors ir jūsu!
Māris stāstīja par sevis "pasniegšanu". Kā jau zinām, pirmais iespaids izveidojas jau pirmajās sekundēs, tādēļ ir īpaši jāpiedomā, kā panākt, lai tas ir labs un atmiņā paliekošs. Pārsteidziet cilvēkus, esiet oriģināli un jūsu piedāvājums uzreiz šķitīs vilinošāks! :))
Un Lauma izklāstīja, kā atgriezeniskā saite var uzlabot ne tikai saņēmēja, bet arī sniedzēja darbu un ikdienu. Varbūt nav tik vienkārši to pareizi pasniegt, taču ieguvēji ir visi!

Saldajā ēdienā pie zinātkārajiem aktīvistiem ieradās Gints Bude, kurš sniedza padomus par ārējā tēla izveidi, stila izkopšanu, ievērojot etiķeti un radot vēlamo pirmo iespaidu. Pievilcīgs noformējums ir 50% no kopējā satura, vai ne tā? Diezgan spēcīgi. Ir vērts piedomāt, jo pirmais iespaids ir tas paliekošākais.

Vērtīgu atziņu un domu pilna diena, kas ir nenovērtējams ieguvums visai turpmākajai dzīvei.

Mēs liekam savu ceļu jau tagad - pa bruģītim vien, pa bruģītim vien...

Un šis būs stabils akmens! Paldies! :)))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru