svētdiena, 2014. gada 23. marts

Aerobikas diena 2014

Klāt atkal pavasaris! Laiks, kad visa dzīvā radība mostas un sāk rosīties. Tādēļ arī mēs nolēmām, ka ir beidzot pienācis laiks sākt kustēties. 



Lai vislabāk varētu izkustēties, kopumā ir vajadzīgas tikai divas vienkāršas lietas: laba mūzika un draugi, kas dejo tev līdzās. Un vislabākais veids, kā apvienot šīs divas lietas, ir rīkot aerobikas dienu. Sacīts - darīts! Re, kas mums sanāca!


Lieliskie vadītāji!
Aerobikas diena mūsu skolā norisinājās jau 3.reizi. Un nu tā jau ir gluži kā tradīcija, kas liek skolniekiem parādīt savu radošo garu dejā. Šoreiz šis pasākums notika dienā pirms pavasara brīvlaika, 14.martā.

 Kā pamats skolniekiem tika doti aerobikas soļi un 70.-90. gadu mūzika. Ar šo uzdevumu klases ļoti labi tika galā un, pievienojot deju soļus un radošumu, izdevās izveidot interesantus priekšnesumus. Lai pats pasākums noritētu veiksmīgi, bija nepieciešami vadītāji. Šoreiz tie bija divi atraktīvi skolēni no 11. a klases - Gatis Upīts un Arnolds Reveliņš. Protams, lai pienācīgi novērtētu dalībnieku sniegumu, bija vajadzīga barga žūrija, kura sastāvēja no tautas deju skolotājas Sigitas Bukovskas, 11.a klases skolniekiem Santas Berķes un Dāvja Freidenfelda, kā arī Matīsa Kramiņa, mūsu skolas absolventa
Grrrr...Bargā žūrija.
Pirmo trīs vietu ieguvēji tika apbalvoti ar kausiem un diplomiem. Taču arī pārējie dalībnieki nepalika bešā - katrai klasei tika pasniegta pateicība. Šī gada Aeobikas dienā pirmās trīs vietas ieņēma:

1. vieta - 6.c klase
2. vieta - 5.b klase
3. vieta - 7.b klase 
Visi lieliskie dalībnieki :))

          Līdz šim pasākums noritējis veiksmīgi! :) Nākamajā gadā plānots iesaistīt arī 8. klases, tādā veidā iesaistot arvien plašāku skolēnu loku Skolēnu domes organizētajos pasākumos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru