ceturtdiena, 2014. gada 13. februāris

"Ejam tālāk" #LīderuForums

Alooo!^^ Cik daudz jūs paspējāt izdarīt šajā Valentīndienas priekšvakarā? Skaidrs ir viens, tie, kas bija RSD Līderu forumā "Ejam tālāk", izdarīja lielas lietas! :))


Pēc, kā jau ierasts, jaukās sagaidīšanas saņēmām jau līdz galam izstrādātus SP konkursa kritērijus, kurus paši saviem spēkiem kopīgi arī noteicām, un svaigākos jaunumus par dažādiem pasakumiem! :))
Badmintona turnīrs notiek! Jau tuvojas "Rīgas sakarīgākais skolotājs!" Čaklākajiem aktīvistiem būs iespēja tikt uz sevis pilnveidošanas semināru Salacgrīvā "Esi mērķtiecīgs!"! RSD aptaujas "Ejam tālāk" rezultāti liek aizdomaties par to, ka lietas ir jāmaina! Un nedrīkst aizmirst arī par nākamo Līderu forumu, kurš norisināsies Mežaparkā... :)))

Taču, ko īsti mēs sadarījām? Pēc visu jaunumu aptveršanas, mēs uzklausijām Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Jaunatnes nodaļas vadītaju Dmitriju Zverevu, kurš mūs iepazīstināja ar jauno Domes plānu 2014. - 2018.gadam. Vēlāk mēs varējām izteikt savas idejas par dažādu plāna punktu īstenošanu, kā arī koriģēšanu, kas tika ņemts vērā un tiks nodots speciālai komandai, kas izskatīs mūsu priekšlikumus. Vai nav aizraujoši? Tā tiek ietekmētas lietas! Jo kurš gan cits spēs uzlabot jaunatnes iespējas, ja ne paši jaunieši? :))
Embedded image permalink
Foruma teātris. Pirmā aina. Aizieeet! :))
Šoreiz mēs izmēģinājām arī ko jaunu un ļoti aizraujošu - foruma teātri! Izspēlējām dažādas problēmsituācijas skolās, iejutāmies dažādās lomās un piedāvājām savus risinājumus. Vienkārša, taču ļoti efektīga pieeja sarežģījumu risināšanai! Liels paldies jāsaka Moricam Robertam Mūrniekam par meistarīgo novadīšanu! :))

Jā, ļoti pozitīvi!^^ Šis pasākums pierāda to, ka janieši patiesi var ietekmēt savu vidi un darīt, vienkārši darīt, lai to uzlabotu!

Līdz nākamajam forumam! :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru