otrdiena, 2014. gada 25. februāris

Badmintona turnīrs :)))

Kas tad tā ir par dzīvi bez saujiņas komandas darba un vesela spaiņa krietna sportiņa?! o.O

Tieši tā! Nekāda! Tādēļ mūsu īpaši nosvērtā komanda "Mierīgie" 23.februārī devās uz RSD rīkoto svētdienas badmintona turnītu!! :)))

Enerģijas lādiņš. ^^
Bolderāja. Mēs devāmies uz Bolderāju. Caur klusiem rajoniem un baisām vietām mēs nokļuvām Rīgas 19.vidusskolā. Bolderājā. Pēc pozitīvas un laipnas sagaidīšanas devāmies pārģērbties un iemēģināt savu veiksmi badmintona laukumos.
Mūs piemeklēja diezgan pašsaprotama atklāsme - badmintons nav nedz tik vienkāršs, nedz arī tik garlaicīgs, kā bija šķitis iepriekš!! Cik labi, ka profesionāli trenerīši varēja paskaidrot visus noteikumus un nodemonstrēt, kā tad īsti būtu jāspēlē! :)

Oranžā komanda jūt līdzi!
Pēc lustīgas un uzmundrinošas iesildīšanās pienāca laiks arī pašām sacensībām, taču... te ir mazs, taču ne nesvarīgs, pavērsiens - komandas tika sajauktas! Mūsu mierīgie puiši spēlēja ar citas skolas meitenēm un otrādi! Negaidījāt, vai ne? o.O Bet galvenā jau šajās spēlēs ir sadraudzība, tā piedališanās! :))

Mierīgie mierīgi vēro...

Spēlē bija vairākas kārtas, sākums ir skaidrs. Katra kārta sastāvēja no 5 spēlēm - sieviešu viencīņas, vīriešu viencīņas, sieviešu divcīņas, vīriešu divcīņas un jauktās spēles. Uzvaru spēlē gust tā komanda, kura pirmā sasniegusi 21 punktu. Kārtu uzvar tā komanda, kura uzvarējusi vismaz 3 spēlēs. Izklausās jau nedaudz sarežģītāk? Nebūt ne! Iejūtoties spēlē, viss šķiet krietni vien vienkāršāk. Tādēļ arī TEV būtu kādreiz jāizmēģina sava roka šajā spēlē ar visiem noteikumiem, tas ir pilnīgi cits badmintons!
Pēc sīvām cīņām Oranžā komanda, kurā bija mūsu puiši, tika pat līdz ceturdaļfinālam, nu tik pat kā tika, pavisam nedaudz pietrūka... :D
Puiši cīnās līdz pēdējam! :))
Laiku starp spēlēm lieliski aizpildīja dažādas aktivitātes, kurās varēja nopenīt papildus punktus un pārbaudīt spēju sastrādāties. ^^
Skaista svētdiena, kurā izkustinājām savus ierusējušos kaulus un satikām fantastiski aktīvus cilvēkus! Vai nav lieliski? :)

Ļoti aktīva diena ar nebaidzamiem RSD pārsteigumiem! Arī nākamgad, bez šaubām, piedalīsimies! Tādu iespēju jau nevar laist garām! :)))

Sakām LIELU PALDIES!!! :))


Lūk, te ir arī mūsu "Mierīgie"! :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru