piektdiena, 2013. gada 13. decembris

Ziemassvētku balle!

     Sagaidot sirds siltos un krāšņos svētkus, skolā iemirdzējās ikgadējais pasākums - „Ziemassvētku balle”. Pasākumu vadīja – Lauma Veidemane, Gatis Upīts un Loreta Lūkina, kuri bija parūpējušies par balles norisi.

Atraktīvie balles vadītāji.

Ciemiņi no Rojas vidusskolas.
     Ziemassvētku balles īpašie viesi bija mūsu skolas absolventi no Rojas vidusskolas. Viesi atklāja pasākumu ar sarūpētu priekšnesumu, kurš lika atmosfērai uzplaukt svecīšu mirdzumā un sajust mieru un labestību. 

Ziemassvētku ietērpi.
     Norisinājās dažādas atraktivitātes un dejas. Skolēni bija  sarūpējuši  priekšnesumus. Kā jau katru gadu ballē noskaidro vienu vakara pāri - dīvu un džentlmeni, kas parādīja savu mākslu dejošanā, izdomā un radošumā. Žūrijā bija 12. klases meitene, zēns un skolotāja. Pāri bija astoņi, kuri izgāja speciāli sagatavotu konkursu, lai noskaidrotu vakara divas zvaigznes. Pāriem bija jādejo, improvizējot jāstāsta stāsts, zēniem no dotajiem materiāliem jāietērp partneri kā ziemassvētku eglīti.  Spēlē izvirzījās trīs spilgtākie pāri, par kuriem bija jābalso. Balsoja gan skolēni, gan skolotāji un pēc aplasu skaļuma noteica uzvarētājus - Viesturs Vāravs un viņa lieliskā partnere Inese.

Dīva un džentlmenis.



        
      

Balle rit pacilātā noskaņojumā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru