otrdiena, 2013. gada 26. novembris

TEAMBUILDINGA sēde!

Hei, hei, kā jau katru mācību gadu ir radošā TEAMBUILDINGA sēde, kur visi aktīvie un radošie skolēni saliedēti darbojas, strādā un domā kopā.  

Teambuilding sēde notika 26. novembrī, kuru vadīja SD prezidente Lauma Veidemane un vietniece Loreta Lūkina.
Iesākot jauno mācību gadu, mūsu radošo SD papildina skolēni, kuri ir gatavi veidot skolas dzīvi, darboties kolektīvā, iesaistīties dažādos pasākumos, kā arī dalīties un izteikt savas domas. Visi sanāca uz kopīgu teambuildinga sēdi, lai viens otru iepazītu, sadraudzētos un turpmāk sadarbotos kopā kā kolektīvs.
Skolēni zīmē savu sejas kontūru
     Sēdes sākumā mēs iepazināmies, katram bija jāuzliek uz sejas balta lapa, jāuzvelk kontūra un jāiet publikas priekšā, lai pastāstītu 3. personā par sevi - kā viņu sauc, no kuras klases, kāpēc viņš ir iesaistījies SD un jānosauc trīs labākās īpašības, kas viņu raksturo.

Stāsta 3.personā par sevi

Vadītāji sagatavoja atjautīgus uzdevumus. Dalībniekiem vajadzēja sadalīties divās lielās grupās. Vienu grupu vadīja L. Veidemane un L. Lūkina, bet otru grupu - D. Freidenfelds un D. Spule. Pirmais un otrais  uzdevums prasīja reaģēšanas, ātruma spējas un atjautību. Trešajā uzdevumā vajadzēja sadalīties vēl divās komandās. Uzdevumā bija doti cipari no 11 -33, komandām vajadzēja izdomāt stratēģiju, kā pēc iespējas ātrāk un secīgāk uzspiestu uz cipara.

Domā lugu
Noslēdzoties sēdei, grupām vajadzēja izdomāt lugu no izdalītajām lapiņām. Uz baltas lapas katram bija jāuzraksta piecas dabas parādības, un kādas sajūtas asociējas ar viņu uzrakstīto parādību. No pieminētajām sajūtām varēja secināt, kāds Tu esi. Uzrakstījām piecas personības, no kurām ņemam piemēru vai mācāmies, nosaucām to cilvēku īpašības, kas viņu visspilgtāk raksturo. Tās norādīja, kas mūsos pietrūkst, un, ko mēs paši gribētu uzlabot sevī. 




Igrimuši savās domās

Lai viss izdodas...!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru