pirmdiena, 2013. gada 14. oktobris

Karjeras nedēļa 2013

Jau atkal ir noslēgusies kārtējā darbīgā nedēļa, kurā ir uzzināts daudz kas jauns un noderīgs.

Ir noslēgusies Karjeras nedēļa, kurā vidusskolēniem bija iespēja uzzināt dažādas lietas, kas saistītas ar profesijām, kā, piemēram, kā pasniegt sevi cilvēku priekšā, kā būt labākajam savā jomā, kā izstrādāt interesantu CV, kā kāpt pa karjeras kāpnēm u.tml.

Kā jau katru gadu, arī šogad katrai vidusskolas klasei vajadzēja izveidot priekšnesumu, iekļaujot tajā 1-3 viņu izvēlētas profesijas. Arī šogad priekšnesumi bija patiešām interesanti un tajos tika attēlotas tādas profesijas kā, piemēram, aktieris, zīlniece, kapteinis, raidījumu vadītājs un pat vaļu berzējs! :)

Mūs arī apciemoja mūsu skolas absolventi (Guntis Nurža, Emīls Spulle, Zenta Šnepste un Diāna Ļaha), kuri stāstīja par savām skolas gaitām un viņu karjeras izaugsmi, kā viņi sevi redz nākotnē.

Šī pasākuma laikā varēja piedalīties darbnīciņās, kurās varēja iepazīt katra absolventa ikdienas darbu un viņu pienākumus.
  • Varējām iepazīt DJ ikdienu, aptaustīt skaņu iekārtas, miksēt dziesmas...
  • Varējām iejusties pasākumu organizētāja lomā un sastādīt plānu topošai ballītei...
  • Varējām minēt ar zobārstniecības terminiem saistītu krustvārdu mīklu...
  • Varējām iejusties sabiedrisko attiecību speciālistu lomā un uzrakstīt preses relīzi par kādu notikumu...



Mēs tiešām uzzinājām daudz ko jaunu un interesantu, tāpēc liels PALDIES visiem viesiem, kuri bija pie mums šīs nedēļas laikā, un ar prieku gaidīsim Karjeras nedēļu 2014! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru