otrdiena, 2013. gada 7. maijs

Sporta diena jeb Skolas kausa izcīņa ^^

Šajās dienās ne tikai saulainais pavasaris ir apciemojis mūsu skolas sienas, bet arī sportiskais gars "Skolas kausa izcīņā"!



Šīs sporta spēles norisninājās otrdien, 07.05.2013. plkst. 14.30, skolas sporta laukumā. 9.-12. klases skolēniem tika dota lieliska iespēja pārbaudīt savas fiziskās prasmes, kā arī komandas darbu.
Viena no zēnu izturības disciplīnām - krustā sišana. :)
Un cik ilgi tu spēj izturēt? o.O
Viens no interesantajiem kapteiņu uzdevumiem,
kas pārbauda ne tikai spēku un precizitāti, bet arī līdzsvara izjūtu.


Komanda sastāvēja no 6 dalībniekiem (3 zēniem un 3 meitenēm, viena no tām ir arī kapteine), kurā katram bija savas, speciāli izveidotas, disciplīnas, lai pārbaudītu skolēnu spēku, izturību un ātrumu. Katrs dalībnieks savās disciplīnās vāca punktus, visi komandas dalībnieku punkti summējas, papildus punktus varēja iegūt par vienotu noformējumu un iepriekš sagatavotu priekšnesumu.

Dienas garumā visi dalībnieki sīvi cīnijās, lai iekļūtu finālā un varētu pierādīt savu klasi kā Skolas kausa cienīgus. Pasākuma beigās sportiskākie skolēni ar izciliem sasniegumiem noteiktajās disciplīnās un jauniem rekordiem tika apbalvoti ar mūsu sponsoru - „Spēka Pasaules” - sagādātājām balviņām.

Visbeidzot tika noskaidrotas 3 finālistu komandas, kuras sīvi un neatlaidīgi cīnījās par ceļojošā kausa iegūšanu, kas pēc karstas cīņas nonāca 11.b klases rokās! Kā arī nedrīkst aizmirst, ka pirmās trīs vietas tika apbalvotas ar skaistām medaļām un diplomiem. :))
Embedded image permalink
Lūk, arī uzvarētāju daiļais kauss! :))


Pasākuma laikā gaisā virmoja daudz jauku emociju: prieks, sajūsma, degsme, cīņasspars, neatlaidība. Visapkārt bija redzamas smaidīgas sejas, neskatoties uz to, ka bija jāiespringst pēc garās ziemas un arī nedaudz jāpasvīst, lai sasniegtu augstus rezultātus!

Mēs noteikti varam justiest lepni, ka mūsu skolā ir tik daudz lielisku un sportisku skolēnu, kas ir gatavi jauki pavadīt laiku, kā arī pasportot fantastiskā kompānijā!



Nez, pie kā nākošgad nokļūs skolas kauss? Varbūt tieši pie tavas klases?
Nu ko, jāsāk trenēties! :))

 
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru