pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

Team building & sērkociņi...o.o

Embedded image permalink
Komandas saliedēšanā liela nozīme ir
ciešai sadarbībai. :))
Kā jau katru pusgadu, arī šajā norisinājās visu aktīvistu tik ļoti iemīļotais Team building's! :)) Taču otrajā pusgadā komandas saliedēšana nav vienīgais šī pasākuma mērķis...
 
08.04. plkst.15.00 Aktu zālē sākās rosība, interesantas spēles, komiskas šarādes, ciešāka iepazīšanās un labi noslīpēts komandas darbs, lai izpildītu sarūpētos uzdevumus. :))
 
Pēc aktīvā pēcpusdienas posma, sākās nopietnā un atbildīgā pasākuma daļa - sērkociņu piešķiršana. Tas ir brīdis, kad SD aktīvisti, stāvot lielā aplī un pirkstos ņurkājot 3 ļoti svarīgus sērkociņus, lemj Skolēnu Domes nākošo valdību... Katrs biedrs piešķir 3 saviem favorītiem sērkociņu, pasakot ko labu un arī lietas, ko vajadzētu sevī uzlabot, lai kļūtu par SD prezidentu.
Embedded image permalink
Dārgo balsu atdošana.
Dalībnieki, ar lielāko sērkociņu skaitu tiek izvirzīti kā prezidentu kandidāti, kuri dosies tālāk uz LIELO sēdi, aizstāvēs savu kandidatūru un cerēs, ka R25VSK skolēni atdos savu balsi viņiem par labu.
 
Šogad savu kandidatūru uz prezidentu amatu izvirzīja tikai 2 kandidāti, precīzāk, kandidātes - Loreta Lūkina un Lauma Veidemane - 10.a klases skolnieces.
Lai viņām veicas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru