otrdiena, 2013. gada 30. aprīlis

Manai skolai - 50!

Lai gan vadītāi stingri turās pie saviem tekstiem,
viss norit brīvi un nepiespiesti. Patiess smaids un tīrs prieks.^^

Vai patiesi tas var būt?! Manai skolai jau ir 50 gadu! Un, es zinu, tie nebūs pēdējie 50! :)))

Patiesi liela diena, šis 30. aprīlis! Mazie koristi glīti sapucējušies, ar rūpīgi pieglaustiem matiem stāv Kongresa nama skatuves kulisēs un gaidpilni caur aizkaru šķirbām noraugās skatītājos, kas lēnām piepilda zāli. Vadītāji nepārtraukti piekārto tērpus, vēl cits citam veiksmes un nespēj noticēt, ka šī diena jau ir klāt. Dejotāji pin ciešas biželes, vingrina kājeles un nepacietīgi mīņājas. Tas brīdis patiešām ir klāt! Neticami! Tiešām klāt!! Skolotāji cits pēc cita ieņem savas vietas, uzmanīgi apsēžoties, lai nesaburzītu garās kleitas un uzvalku žaketes. Gaisā virmo prieks, gaidas, matulakas smarža un liels lepnums par padarīto!
Pirmie skolotāji, kas saņēmuši savu 'Paldies'. :)

Apsveicam! :)))
Tas ir sācies. Mazie koristi ir ieskandinājuši jubilejas koncerta sākumu, ar platiem smaidiem sejās uz skatuves parādās vadītāji. Caur nelielām šarādītēm un viegliem dialogiem tiek pieteikti nākošie priekšnesumi. Cik liels darbs ir ieguldīts! Ir iesaistījušies visi skolas pulciņi, katrs ir pielicis savu roku, lai taptu šis pasākums.

Arī Minkuparks ir ieradies mūs apsveikt.
Uz skatuves kāpj absolventi, bijušie skolotāji un sararbības partneri ar savām apsveikuma runām un dāsnajām dāvanām. Netiek piemirsts neviens skolotājs un personāla darbinieks, visi tiek sveikti ar ziediem, visiem tiek patekts 'Paldies', par ieguldīto darbu vairāku gadu garumā.
Piecinieka un Nullītes apsveikums skolai un direktorei.
Emocijas, pateicības vārdi, prieks plūst cauri skatuvei, tad zālei un piepilda visu telpu. ^^ Līdz tiek izdziedāta pēdējā nots un svinīgā daļa ir noslēgusies. Dalībnieki un skatītāji mētā pa zāli krāsainus balonus, līksmo un apskauj cits citu kā Jaunajā gadā! Malači! Kāda laime! :))))
 
 
Direktores runa un absolventu koris.
Bet nekas vēl nav galā! Skolotāji un absolventi tiekas skolā uz salidojumu. Atkalredzēšanās prieks, smaidi un lieli svētki! Un kā ķirsītis šī vakara saldajam ir svētku uguņošana. Mūsu dārgā skola to bija pelnījusi!

Daudz laimes! Un lai nākamos 50, 100 un 150 gados R25VSK turpinātu savu darbību tik pat veiksmīgi, kā līdz šim, lai netrūktu aktīvu, gudru un azartisku skolēnu, lai mēs vienmēr būtu soli priekšā citiem un lai skola kļūst par audzēkņu drošo pili, vietu, kur atgriezties!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru