piektdiena, 2013. gada 5. aprīlis

Labo emociju diena!!! :)))

Dienā, kad prieks plūst pāri malām!

Prieks, pozitīvas emocijas, smiekli, košums, plati smaidi, aktivitāte - tieši tā, visas šīs lietas dubultīgi var sastap mūsu skolas Labo emociju dienā!

 
5. aprīlī, atverot Rīgas 25. vidusskolas durvis, skolēniem pavēras citādāka skolas diena nekā parasti...
Starpbrīžos norisinājās dazādas interesantas, emocijām bagātas atrakcijas, kurām vienaldzīgi paiet garām nevarēja neviens, kā, piemēram, virves vilkšana, savu izjūtu attēlošana, radošo stāstnieku konkurss, kūleņu mešanas sacensības un citi. Vēl starpbrīžos skanēja pozitīva mūzika un tika jestri uzdejots.
Diena, kad var šķiesties
ar smaidiem! ^^
Daiļie vadītāji - Santa S. un Kārlis V.
Arī par skolas noformējumu tika jau laicīgi parūpēts. Skolas sienas rotāja dažādi smaidiņi un krāsainas emocijas, kas bija izlīmētas pa visu skolu. Īpašs paldies jāsaka 1.c klasei, kuras darbiņi rotāja skolas gaiteņu sienas.^^
Bija arī īpašs DRESSCODE - ģērbties krāsaini un pozitīvi, tādēļ gaiteņi jau sāka atgādināt ielas Brazīlijas karnevālā! SD biedrus varēja atpazīt pēc trakām frizūrām un čībiņām vai krāsainām vilnas zeķītēm. :))
Dienas noslēgumā tika apbalvoti aktīvākie, raibākie un smaidīgākie skolnieki un skolotāji par īpaši lielu labo emociju daudzumu.
Mūsu radošais, labo emociju pārpildītais kolektīvs. ^^




 

Nu ko, prieka pilna diena! Kārtīgs enerģijas lādiņš atlikušajam skolas laikam!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru