ceturtdiena, 2013. gada 11. aprīlis

Aerobikas diena \(^.^)/

Aerobikas diena - jau otro gadu pēc kārtas arī mūsu skolā! :))

Tā ir tikai viena diena gadā, bet to pavada lielas gaidas un rūpīga gatavošanās. Šogad Aerobikas dienas norisinājās 5. un 6. klašu skolēnu starpā, bet ar katru nākošo gadu klāt nāks arvien jauna paaudze, līdz arī šīs pasākums kļūs par neatņemamu skolas dzīves sastāvdaļu.^^
Embedded image permalink
Komandu līderu pārbaudījumi
no žūrijas skatupunkta.

Aerobikas dienas mudina jauniešus pievērsties veselīgam un aktīvam dzīvesveidam, kā arī ir liels palīgs klases kolektīva saliedēšanā, jo priekšnesuma izveidē ir jāpiedalās visai klasei!
Tā kā tās tomēr ir sacensības, tad rūpīgi atstrādātos priekšnesumus novērtē žūrijas komisija, vadoties pēc iepriekš sagatavotiem kritērijiem, kas bija pieejami arī dalībniekiem, saņemot nolikumu. Žūrijas komisiju veido spilgtas un sportiskas personības, kas spēj objektīvi izvērtēt dalībnieku sniegumu, tie ir gan skolotāji, gan prasmīgi sporta piekritēji.
Skolēni ļoti nopietni pievēršas šīm sacensībām un radoši pieiet dotajam uzdevumam, lai iegūtu tik ļoti kāroto kausu; ir pagājis tikai gads, kopš iepriekšējām sacensībām, bet izaugsme ir acīmredzama. Apsveicam ar uzvaru Intas Ungures 5.klasi! ^^

Mēs ar jums lepojamies! Tā tikai turpināt! Un lai nākošgad jūs atkal skatītājus varētu pārsteigt ar oriģinālām idejām un atraktīviem priekšnesumiem! :)))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru