svētdiena, 2012. gada 4. novembris

Seminārs Liepājā

                RSD (Rīgas Skolēnu Dome), kā jau ierasts, rīkotajā četru dienu rudens semināru, šoreiz par tēmu "Neesi vienaldzīgs pret apkārt notiekošo!", kurš norisinājās laikā no 26.10 līdz 29.10., Liepājas 15. vidusskolā. No mūs SD šo semināru apmeklēja 3 cilvēki: Lauma, Beāte un Dāvis.
                Ne mirkli nebija garlaicīgi, visu laiku bija ko darīt! Spēles, sarunas, sadraudzība, pieredzes apmaiņa, diskusijas, lekcijas, dažādas aktivitātes, tējas pauzes, rīta vingrošana, neaizmirstamās vakara pasaciņas, komandas darbs - tas viss un vēl simtiem mazu sīkumiņu veidoja šo semināru. Visi jaunieši, kas piedalījās seminārā, no tā aizbrauca ideju un optimisma pilni! Ieguvums nav izmērojams, tā ir milzīga pieredze, jauni draugi un lieliski pavadīts laiks! :)
               Visi semināra dalībnieki pavisam noteikti vēl ilgi atcerēsies 5 kolorītos trenerīšus, kas pasniedza lekcijas par tādām tēmām, kā piemēram, nākotnes profesijas, kā sevi motivēt, reklāma, kā pārliecināt, problēmas par kurām nerunā, feedback, laika plānošana, sociālie tīkli, nākotnes skola u.tml. Tādas lietas ir ļoti noderīgas SD ikdienas darbībā.
                Jāunās zināšanas un pieredzes apmaiņa sola ko jaunu, jaunas vēsmas un, iespējams, arī kādas lielākas pārmaiņas. Viss notiek? Viss notiek!!!
 

       Mēs sakām lielu PALDIES visiem treneriem un, protams, semināra koordinatorei - Baibai Vārnai! ^^

Jap, arī mēs bijām starp šiem fantastiskajiem cilvēkiem! ^_^

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru