otrdiena, 2012. gada 23. oktobris

Sveika, Roja!


Mūsu SD pārstāvji Rojā :)

11. un 12. Oktobrī 19 SD pārstāvji kopā ar Irīdu ciemojās Rojā. Mums, kā jau parasti, gāja brīnišķīgi!Pirmajā dienā mēs rojniekiem un rojnieki mums rādīja prezentācijas, stāstīja un dalījās pieredzē.
Rojnieki izrādīja savu skolu un arī bērnu un jauniešu centru, kurš aktīvi iesaista jauniešus brīvprātīgajā darbā. Tur mēs izbaudījām centra dāvātos jaukumus - bungas, ģitāras, galda hokeju un futbolu, galda tenisu, novusu -, kā arī smēlāmies idejas  savam darbam.
Kas tad tas būtu par apciemojmu bez jautrām un interesantām saliedēšanas spēlēm? Strādājot grupās, spēlējot spēles un izbaudot jauko kompāniju mēs pavadījām vairāks stundas. Pēc jauka launaga mēs bijām gatavi doties rojnieku sagādātajā izklaidē - orientēšanās pasākumā pa Roju... TUMSĀ! O_O
Labi, jau labi, nebija jau tik traki, patiesībā, bija lieliski! Skaistie dabas skati, jaukais vakars, brīnišķīgā kompānija un azarts - tas viss lieliski raksturo šo pasākumu! :) Kad bijām izgājuši visus kontrolpunktus, devāmies uz finišu, kur mūs sagaidīja ceptas desiņas un silta tēja! Mmm... Bet kā tad Rīgas 25. vidusskola kaut kur ciemosies bez dziedāšanas? Tāpēc mēs arī vienojāmies kopīgā dziesmā, taču aukstums bija stiprāks un mēs turpinājām vienoties pie ugunskura, sildot rokas.
Nākošajā rītā mums Roju izrādīja dienasgaismā, protams, gida pavadībā. Aizčāpojām līdz jūrai, pastaigājāmies pa pilsētiņu un iegriezāmies arī Rojas muzejā. Draugi, atcerieties, ka Rojā dzīvo ļoti jauki un atsaucīgi cilvēki, kuri pacienā savus nosalušos ciemiņus ar karstu kafiju! ^_^
Pēc garām un sirsnīgām atvadām un kopā uzņemto fotoattēlu apskates mēs devāmies uz autobusu, kas mūs jau gaidīja, lai atkal nogādātu Rīgā.
 
 
 

Milzīgs jums paldies, dārgie rojnieki, laiks, ko pavadījām Rojā bija lielisks! Un neaizmirstiet, ka mēs jūs gaidām uz Ziemassvētku izrādi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru