sestdiena, 2012. gada 6. oktobris

Skolotāju diena



Jūs visi jau noteikti pamanījāt
5. oktobrī notikušo „Skolotāju dienu” (ko tādu jau nevar nepamanīt!). Tie ir vieni no mūsu mīļākajiem svētkiem, kad īpaši tiek atzīmēts un novērtēts skolotāju darbs. (: 
SD jaukie aktīvisti skolotājus sagaidīja jau no paša rīta pie lielajiem vārtiem. Bet skolotājus nevar sagaidīt ar tukšām rokām! Tādēļ skolotājiem bija sagatavotas īpašas dāvaniņas- šogad bezgala gardu ābolmaizi, kuras pasniedza smaidīgi, koši un starojoši jaunieši.
Arī starpbrīžos skolotājiem bija jāpiedalās dažādās aktivitātēs, piemēram, jāizmērās, kādai slavenībai viņi atbilst pēc sava garuma, jāuzzīmē skola ar aizvērtām acīm, jādejo „Genoveva”, „Cālīšdeja” un „Makarena”, jāatbild uz jocīgiem jautājumiem, jāmin mēmais šovs, jāmainās ar vietām vadīt stundas utt. Protams, visnozīmīgākais brīdis ir apbalvošana, kas norisinājās pēc 4. stundas. 5.stundas laikā bija interesants saliedēšanas pasākums ar dažādām spēlēm un karaokes dziedāšanu!
Liels paldies ir jāsaka arī Emīlam, kas spēlēja akardeonu, Amandai un Annei, kas dziedāja un Skolēnu Domei, kas šo visu organizēja un vadīja. Bet mēs nedrīkstam aizmirst pateikt arī „Paldies!” mūsu lieliskajiem skolotājiem, kuru dēļ arī šis pasākums norisinājās! ^^

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru